Kara lahanalı meze yapmak gerçekten harika bir fikir! Özellikle sağlıklı ve lezzetli bir şeyler arıyorsanız, bu tarif tam size göre. Kara lahanaların haşlanması sırasında renk ve besin değerlerini koruması için soğuk suya alınması çok önemli. Peki, domates ve soğanı doğradıktan sonra karıştırma aşamasında bunları çok mu ezmemek lazım? Ayrıca, bu mezeyi hangi ekmek çeşitleriyle servis etmeyi düşünüyorsunuz? Bu tür meze tarifleri, sofralarda gerçekten güzel bir hava yaratıyor.
Kara lahanalı meze yapmak gerçekten harika bir fikir! Özellikle sağlıklı ve lezzetli bir şeyler arıyorsanız, bu tarif tam size göre. Kara lahanaların haşlanması sırasında renk ve besin değerlerini koruması için soğuk suya alınması çok önemli. Peki, domates ve soğanı doğradıktan sonra karıştırma aşamasında bunları çok mu ezmemek lazım? Ayrıca, bu mezeyi hangi ekmek çeşitleriyle servis etmeyi düşünüyorsunuz? Bu tür meze tarifleri, sofralarda gerçekten güzel bir hava yaratıyor.
Cevap yaz