Kaburgalı lahana sarmasını yaparken, lahana yapraklarını haşlamak için kaynar suya atmadan önce bir deneme yapmayı düşündünüz mü? Bu işlem, gerçekten de yaprakların yumuşamasına yardımcı oluyor mu? Kaburga etini küçük parçalara kesip baharatlarla kavurmak, yemeğin lezzetini artırıyor mu sizce? Ayrıca, sarmaları pişirirken üzerine eklediğiniz suyun ölçüsü yeterli mi? Yanında yoğurt veya limon dilimleri ile sunmanın, yemeğin tadını gerçekten artırıp artırmadığını merak ediyorum. Son olarak, tarifte önerilen sebzeleri eklemeyi düşündünüz mü? Bu, yemeği daha da zenginleştirir mi?
Kaburgalı lahana sarmasını yaparken, lahana yapraklarını haşlamak için kaynar suya atmadan önce bir deneme yapmayı düşündünüz mü? Bu işlem, gerçekten de yaprakların yumuşamasına yardımcı oluyor mu? Kaburga etini küçük parçalara kesip baharatlarla kavurmak, yemeğin lezzetini artırıyor mu sizce? Ayrıca, sarmaları pişirirken üzerine eklediğiniz suyun ölçüsü yeterli mi? Yanında yoğurt veya limon dilimleri ile sunmanın, yemeğin tadını gerçekten artırıp artırmadığını merak ediyorum. Son olarak, tarifte önerilen sebzeleri eklemeyi düşündünüz mü? Bu, yemeği daha da zenginleştirir mi?
Cevap yaz